I v nelehké době přinášíme dobré zprávy

Přijďte večer k nám ...

Vzpomínka na textaře Zdeňka Borovce

Hudba - ostatní

Premiéra: 12.4.2016

Výroba: 2016

Záznam koncertu z cyklu Přijďte večer k nám, tentokrát z prostředí kongresového sálu Hotelu Olšanka nabídne vzpomínku na legendárního českého textaře Zdeňka Borovce, kterou v roce 2016 sestavil zpívající kapelník Petr Sovič se svým orchestrem Golden Big Band Prague. 

V průběhu koncertu zazní nejslavnější písně, ke kterým napsal text jeden z historicky nejúspěšnějších textařů domácí hudební scény pan Zdeněk Borovec. Tato významná osobnost má na své kontě více jak  2500 písňových textů a právě ty, dlouhá léta napomáhaly populárním českým interpretům / K. Gott, W. Matuška, Y. Simonová, M. Chladil, K. Štědrý, H. Vondráčková ad./ k úspěchu na domácí hudební scéně. Během pořadu se diváci mohou těšit na léty prověřené a úspěšné písně jako Mám malý stan, Rozhoupej zvony nad námi, Děti z Pirea, Sladké hlouposti, Ó baby, baby, Já půjdu tam a ty tam, Má pouť, Ragtime Piano Joe a další. 

Po boku Golden Big Bandu Prague zazpívají: Eva Pilarová, Milan Drobný, Yvetta Simonová, Karel Štědrý, Pavlína Filipovská, Jiří Štědroň Jan Smigmator, Zuzana Vlčeková a dívčí vokální trio Prime Time Voice. 


Hudba - ostatní

Premiéra: 12.4.2016

Výroba: 2016