I v nelehké době přinášíme dobré zprávy

Benefiční koncert Police Symphony Orchestra a Tomáše Kluse pro Mary’s Meals

Hudba pro uši i pro duši

Hudba - ostatní

Premiéra: 8.5.2023

Výroba: 2023

Police Symphony Orchestra, mladý nadšenecký orchestr z Police nad Metují, a Tomáš Klus, populární písničkář, textař a skladatel. Již poněkolikáté se potkají na jednom pódiu – tentokrát při neobyčejném benefičním projektu. Tomáš Klus o Police Symphony Orchestra napsal, že jej hluboce a trvale zasáhlo nadšení a hudební um tohoto hudebního tělesa. A každý, kdo měl příležitost navštívit jejich společný koncert, může potvrdit, že jde o pocity vzájemné a že se hudební nadšení živelně přelévá mezi diváky.

Během celého večera můžeme naději ještě násobit pomocí dárcovských SMS, které je možné zasílat na číslo 87 777 ve tvaru DMS MARYSMEALS.

A protože veškeré náklady na uspořádání akce jsou plně hrazeny ze soukromých zdrojů, hudební zážitek diváků se stoprocentně promění v naději na lepší budoucnost pro děti, které jídlo podávané ve škole motivuje k pravidelné školní docházce. Koncert je pořádán u příležitosti 5. výročí vzniku české pobočky a návštěvy Magnuse MacFarlane-Barrowa, který Mary's Meals před více než dvaceti lety založil. Dozvědět se více o Mary's Meals je možné na webových stránkách.

Hudba - ostatní

Premiéra: 8.5.2023

Výroba: 2023